Viral Gastroenteritis and Stomach Problems: Natuurlijke Remedies van Gas, winderigheid, en een opgeblazen gevoel

Viral Gastroenteritis and Stomach Problems: Natuurlijke Remedies van Gas, winderigheid, en een opgeblazen gevoel: "Hier zijn een aantal natuurlijke remedies, maar voordat je probeert een natuurlijke remedie, maar het is altijd belangrijk om een gekwalificeerde medische hulpverlener uit te sluiten dat sommige gevaar aanwijzingen die zouden kunnen worden keek uit jezelf te raadplegen.
Swallowed Air
Veel mensen slikken lucht gewoonlijk; Aerofagie. Hoewel ze meestal niet bewust van. De oorzaak is vaak angst-gerelateerd. De lucht bestaat uit zuurstof en stikstof. Echter, de meeste van de zuurstof wordt opgenomen door de slijmlaag van de darm of wordt gebruikt door dikke darm bacteri�n, met zeer weinig eindigend in winderigheid. Stikstof, aan de andere kant is slecht geabsorbeerd door de slijmlaag en de meeste van de ingeslikte stikstof komt in winderigheid.
Behandelingsstrategie�n1. Bewustwording dat de lucht wordt ingeslikt kunnen helpen. Mensen worden zich bewust van hun ademhaling patronen.
2. Ontspanning technieken kunnen bijdragen tot vermindering van angst.
3. Vermijd liggen na het eten vooral 's nachts; lopen ongeveer 100 stappen of zo. Gas uit de maag wordt uitgescheiden in de darmen gemakkelijker wanneer je liegt na de maaltijd."