Waarom moslims vieren Kerstmis


Het is vaak besproken dat moslims hebben geen kwaad in het vieren van Kerstmis, omdat het Kerstmis wordt beschouwd als verjaardag profeet Jezus 'door christenen. Dit argument is niet logisch noch islamitisch. Indien deze redenering aanvaardbaar is waarom moslims alleen moeten verjaardag van Jezus vieren? En waarom niet de verjaardagen van de 24 andere profeten en boodschappers die worden genoemd in de Koran bij naam?

Christenen vieren Kerstmis ten onrechte als Verjaardag van Christus. Het woord "Kerstmis" zelf onthult het huwelijk van het heidendom tot het christendom. Het woord "Kerstmis" is een combinatie van de woorden "Christus" en "Mass Het woord" massa ": de dood en werd oorspronkelijk bedacht door de Rooms-Katholieke Kerk, en behoort uitsluitend aan de kerk van Rome. Het ritueel van de mis gaat de dood van Christus, en de verdeling van de "Host", een woord uit het Latijnse woord "hostiall" betekenis slachtoffer!

Een eenvoudige studie van de tactiek van de roomse kerk laat zien dat de kerk opgenomen de gewoonten, tradities en algemene heidendom van elke stam, cultuur en natie in hun inspanningen om het aantal mensen toenemen onder hun controle. Om te zeggen dat Jezus werd geboren op 25 december is een leugen! De werkelijke datum is ergens in september volgens de Schriften. Bomen, kransen, hulst, maretak en dergelijke zijn ten strengste verboden als heidense en heiden! Om te zeggen dat deze christen zijn of dat ze kunnen worden gemaakt christen is een leugen!

In het licht van het bovenstaande is het duidelijk dat moslims zijn recht in niet vieren Kerstmis.