Een andere reden waarom mannen als bochten

Click to Read English Translation of this Article

Lawson afgestudeerd aan Oxford voor het vinden van roem in de keuken

Nigella Lawson's voluptueuze rondingen hebben gegeven haar een legioen van mannelijke bewonderaars, maar een nieuwe academische studie suggereert dat haar beroep en dat van andere bochtige vrouwen, is gebaseerd op meer dan de puur fysieke.

Het is reeds bekend dat gewelfde vrouwen langer leven en dat mensen vinden ze aantrekkelijker, maar het nieuwe onderzoek blijkt dat ze ook slimmer.

De studie, worden deze week gepubliceerd, blijkt dat mannen die vrouwen met een zandloper bewonderen cijfers doen omdat ze intelligenter en daarom produceren meer intelligente kinderen dan strandgoed-achtige vrouwen of die van "appel-vormige 'proporties.

Het geval van Lawson lijkt te bevestigen de bevindingen. Het bezitten van misschien wel meest bekende zandloper figuur van Groot-Brittannië, de kookkunst presentator is ook een Oxford afgestudeerde.

Rachel Weisz, de van nature bochtige Oscar-winnende actrice, voltooide een Engels diploma op Cambridge voordat ze op weg naar Hollywood.

De wetenschappers van de Universiteit van Californië in Santa Barbara en de Universiteit van Pittsburgh, geconcludeerd dat vrouwen met een lagere taille-to-hip ratio (WHR) geproduceerd kinderen met een betere intellectuele capaciteiten.


Zij vonden dat de heupen van een vrouw en dijen bevatten omega-3 vetzuren, die helpen voeden zowel moeder als baby's hersenen tijdens de zwangerschap. Vet rond de taille, bevat echter hogere niveaus van omega-6 vetzuren, die niet helpt hersenen groei.

"Fraaie heupen en dijen houden essentiële voedingsstoffen die verpleegkundige hersenen en kon produceren slimme kinderen ook," zei een onderzoeker, Steven Gaulin, van de Universiteit van Californië in Santa Barbara.

Zijn collega, William Lassek, van de Universiteit van Pittsburgh, zei: "Mannen reageren omdat het reproductief belangrijk is."

Wetenschappelijke studies hebben consequent aangetoond dat mannen door de eeuwen heen hebben vrouwen gevonden met zandloper cijfers aantrekkelijker.

Een studie van dit jaar bleek dat zover terug als de oude Egyptenaren mannen hebben gezocht gewelfde vrouwen.

Toch heeft de reden voor de attractie nooit overtuigend bewezen. Veel wetenschappers geloven dat een welgevormd figuur voorgesteld aan een man dat een vrouw goed zou zijn om met kinderen en hebben een langere levensverwachting.

De onderzoekers getest 16.000 vrouwen en meisjes en ontdekte dat vrouwen met een groter verschil tussen de taille en heup metingen scoorden significant hoger in de proeven, net als hun kinderen.

Het onderzoek suggereert dat kinderen die geboren zijn voor tieners niet erger in cognitieve tests, omdat hun moeders niet genoeg van de omega-3 vetzuren opgeslagen in hun heupen hebben.
Verwante Posten met thumbnails voor bloggerblogger tutorials